Türk Telekom İnternet TTNET Fatura Sorgulama ve Ödeme Nasıl Yapılır?

türk telekom ttnet fatura ödeme, yatırma ve sorgulama

Bilindiği üzere artık TTNETTürk Telekom İnternet adıyla hizmet vermekte. Fiber alt yapısını güçlendiren Türk Telekom ADSL, VDSL ve Fiber İnternet, yenilikleri ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Artık en ufak işlemleri bile artık internet üzerinden yapabiliyoruz. Bu işlemlerin içerisinde ttnet fatura yatırma da var.

Türk Telekom İnternet kullanıcıları borçlarını internet üzerinden ödeme, sorgulama ve döküm yapma olanağına sahip.  TTNET fatura ödeme ile artık ödeme kuyruğu ya da sırası bekleyerek zaman kaybetmenize gerek kalmıyor. Kredi kartı ile menülerden seçim yaparak TTNET fatura borcu ödemenizi yapabilir, önceki aylara ait olan borç ve ödeme dökümlerinizi de görebilirsiniz. Üstelik artık kredi kartlarında 3D güvenlik sistemleri mevcut. Bu sayede ödemelerinizi oldukça güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Fatura Yatırma olarak buu bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Dilediğiniz zaman bu bilgileri websitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

TTNET Faturamı Nasıl Ödeyebilirim?

Türk Telekom İnternet yani TTNET fatura ödeme hizmeti, internet faturası ödeme dışında kullanılan internetin detaylı bilgilerini gösterek kullanım bilgileri hakkında da kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Bunların en çok merak edilenleri arasında tabi ki de kota işlemleri ve ttnet fatura borç sorgulama bilgileri yer alıyor. Tek bir sayfa üzerinden artık geçmiş borçlarınızı, önceki ödemelerinizi, ödenmeyen internet faturalarınızı, bu faturaların tarihlerini ve anlık internet borcunuzu öğrenebilmeniz mümkün. Bunların hepsini Tek Şifre alarak yapabilirsiniz.

TÜRK TELEKOM TEK ŞİFRE HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Türk Telekom Tek Şifrenizi aldıktan sonra Türk Telekom İnternet borcunuzu kredi kartınızla güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Tabi TTNET faturanızı yatırmak sadece Tek Şifre alarak yapmanız gerekmez. Bununla birlikte Türk Telekom İnternet fatura borcunuzu çok çeşitli yollarla ödeyebilirsiniz. Tek Şifre sadece bunlardan biri. Türk Telekom siz kullanıcılara sunmuş olduğu oldukça pratik bir ödeme sayfası mevcut. Bu sayfaya erişebilmek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.

TÜRK TELEKOM İNTERNET (TTNET) BORCUNUZU SORGULAMAK VE ÖDEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Evet sevgili Fatura Yatırma takipçileri! Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki sayfa çıkacak

Türk telekom internet TTNET fatura ödeme ekranı

Burada karşımıza 3 farklı ödeme seçeneği çıkmakta. Bunlar; Online İşlemler ile, Kredi Kartı ile ve son olarak Mobilexpress ile ödeme. Online işlemler üzerinden yukarıda belirttiğimiz Tek Şifre ile giriş yaparak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

ttnet fatura online işlemler ödeme ekranı

Resimdeki gibi Online İşlemler ile Ödeme seçeneğine tıklandığında karşımıza Online İşlemlere giriş yapacağımız bir buton çıkacak. Bu butona tıkladıktan sonra Tek Şifre ile bağlanıp faturalarınızı güvenle yaturabilirsiniz.

Bir diğer ödeme yönetmi ise Kredi Kartı ile ödeme. Bu seçeneğe tıkladığımızda karşımıza şu şekilde bir ekran gelmekte.

2021 02 06 14 29 39

Karşımıza çıkan ekranda bir çok seçenek çıkmakta. Bunlar kullanmış olduğunuz hizmetinize ait “Hesap Numarası” (Evde İnternet,Tivibu veya Uydu), “TC Kimlik Numarası” (TCKN), hizmetinizin bağlı olduğu “Sabit Telefon Numarası”“Hizmet Numarası” (Evde İnternet,Tivibu veya Uydu) ya da “NET Mobil No” olarak sıralayabiliriz. Bunlardan herhangi birine sahip olmanız TTNET faturanızı yatırmanız için yeterli. Bunların herhangi birini girip devam dediğimizde, bu bilgimize ait internet hizmetimizin borçları görüncektir. İlgili borcu seçerek kredi kartıyla güvenle internet borcunuzu yatırabilirsiniz.

Türk Telekom evde internet yani TTNET fatura ödeme işleminizi hesap numaranız, TC Kimlik Numaranız, hizmet numaranız ya da internet hizmetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile 7/24 güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. TTNET mobil ve evde internet hizmetleri birlikte (tek) faturalanıyorsa; “Hesap No” seçeneğini işaretleyip, ilgili alana hesap numaranızı girerek ödeme işleminizi yapabilirsiniz (Örn 18XXXX…). Güvenli ödeme yapabilmenizi sağlamak amacıyla işlemleriniz, uluslararası şifreleme standartları ile şifrelenir. Kredi kartı ile ödeme işlemi yaparken Türk Telekom tarafındanm kredi kartı bilgilerinizi doğrulamanızı isteyen e-posta veya sms kesinlikle gönderilmemektedir. Bu yüzden sizlerin kart bilgilerini ele geçirmeye çalışan kişilere ve bu kişilerin bu tür bilgilendirmelerine lütfen itibar etmeyiniz.

Gelelim son seçeneğimiz olan Mobilexpress ile ödeme yöntemine.

Mobilexpress, internette tüm ödemelerinizi kolay ve güvenli bir şekilde yapabilmenizi sağlayan yeni nesil ödeme sistemi olup, faturalarınızı bu yolla çok kolay bir şekilde yatırabilirsiniz. Mobilexpress sistemine bir defaya mahsus üye olmanızın ardından, her seferinde kredi kartı bilgilerinizi paylaşmaya gerek kalmadan çok kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde TTNET evde internet faturalarınızı ödeyebilir, ayrıca internette güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Türk Telekom evde internet faturalarınızı Mobilexpress ile ödemek için yapmanız gerekenle çok basit:

  • Çıkan sayfada Mobilexpress hemen öde resmine tıklayın. Örnek resim aşağıda 🙂
  • Faturasını ödemek istediğiniz hesap numarasını ilgili yere yazarak ödenmemiş faturalarınızı sorgulayın. Böylece fatura sorgulama işini de tek seferde yapmış olursunuz.
  • Açılan ekranda sadece ödemesini yapmak istediğiniz faturalarınızı seçebilirsiniz.
  • Seçiminizi yaptıntan sonra cep telefonu numaran ve Mobilexpress sistem şifrenizi ilgili yere yazın, cep telefonunuza 3570’den gelen bir seferlik doğrulama kodu gelecektir. Bu kodu ekrana girerek internet fatura ödemenizi hemen gerçekleştirin.
Mobilexpress ile ödeme

Bununla birlikte Türk Telekom üzerinden kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Böylece faturalarınızın takibini düşünmeden otomatik şekilde ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Türk Telekom Evde İnternet TTNET Otomatik Ödeme Talimatı Noktaları

Tabi Türk Telekom’un hizmetleri bunlarla sınırlı değil. TTNET faturanızı ödemek için bankalara ve otomatik ödeme alan kurumlara otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz. Bu bankaların güncel listesi şu şekildedir:

Türk Telekom TTNET evde internet otomatik ödeme talimatı 1
Türk Telekom TTNET evde internet otomatik ödeme talimatı 2

Eğer resim ile bu banka vere kurumlara ulaşmak sizler için zorsa, bu bilgileri sizinle yazılı olarak da paylaştık. İşte Türk Telekom evde internet faturanız için otomatik ödeme talimatı verebileceğiniz banka ve kurumlar:

Akbank T.A.Ş.
444 25 25 akbank.com.tr

Aktif Yatırım Bankası A.Ş.
444 30 50 aktifbank.com.tr

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.
444 5 666 albarakaturk.com.tr

Alternatif Bank A.Ş.
0850 225 00 55 abank.com.tr

Anadolubank A.Ş.
0850 222 55 50 anadolubank.com.tr

Burgan Bank A.Ş.
0850 222 82 22 burgan.com.tr

Denizbank A.Ş.
444 0 800 denizbank.com

Fibabanka A.Ş.
444 88 88 fibabanka.com.tr

HSBC Bank A.Ş.
0850 211 0 111 hsbc.com.tr

CBC Bank Turkey A.Ş.
444 00 50 icbc.com.tr

ING Bank A.Ş.
444 0 600 ingbank.com.tr

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.
444 0 123 kuvetturk.com.tr

BKM Express

Odea Bank A.Ş.
444 8 444 odeabank.com.tr

PTT
ptt.gov.tr

QNB Finansbank A.Ş.
444 0 900 qnbfinansbank.com

Şekerbank T.A.Ş
444 78 78 sekerbank.com.tr

T. Garanti Bankası A.Ş.
444 0 333 garantibbva.com.tr

T. Halk Bankası A.Ş.
444 0 400 halkbank.com.tr

T. İş Bankası A.Ş.
0850 724 07 24 isbank.com.tr

T. Vakıflar Bankası T.A.O.
444 0 724 vakifbank.com.tr

T.C. Ziraat Bankası A.Ş.
444 0 000 ziraat.com.tr

Turkish Bank
373 73 73 turkishbank.com

Türk Ekonomi Bankası A.Ş.
444 0 666 teb.com.tr

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.
444 2 444 turkiyefinans.com.tr

Vakıf Katılım Bankası A.Ş.
0850 202 12 02 vakifkatilim.com.tr

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
444 0 444 yapikredi.com.tr

Ziraat Katılım Bankası A.Ş.
0850 220 50 00 ziraatkatilim.com.tr

Evet sevgili okuyucular. Sizlere Türk Telekom evde internet yani TTNET faturalarınızı nasıl sorgulayıp ödeyebileceğinizi anlatmaya çalıştık. Umarız sizler için faydalı bir içerik olmuştur. Bu içeriklerimizin devamı gelecektir. Bizi takipte kalın!

About the author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Share on Social Media